Close
Type at least 1 character to search
Back to top

The Kompany

Η ΤΗΕ ΚOMPANY αναλαμβανει την επικοινωνια της νεας streaming πλατφορμας ΑΝΤ1+

The Kompany_ΑΝΤ1+_Στρατηγική Συνεργασία

H THE KOMPANY, εταιρεία Στρατηγικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ΑΝΤ1+, της streaming πλατφόρμας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, που μετράει ήδη 6 μήνες, η ΤΗΕ ΚΟΜPANY έχει αναλάβει την επικοινωνία της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας με κορυφαίας ποιότητας ελληνικό και ξένο περιεχόμενο «όπου και όποτε θέλεις εσύ», μέσα από το στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση στοχευμένου πλάνου επικοινωνίας, τη λειτουργία Γραφείου Τύπου, καθώς και τη διοργάνωση events. Ήδη έχουν διενεργηθεί 2 εξαιρετικά επιτυχημένες εκδηλώσεις για το λανσάρισμα των ΑΝΤ1+ Originals, που είναι οι πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές της πλατφόρμας, τις «ΣΕΡΡΕΣ» του Γιώργου Καπουτζίδη και τη «Η ΓΕΦΥΡΑ», ένα πολιτικό θρίλερ βασισμένο στην ομότιτλη διεθνή παραγωγή. Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη πλάνο επικοινωνίας για τις συγκεκριμένες σειρές, αλλά και για σειρές όπως «ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ», “SUPER INFLUENCER” και THE FRIEND.

Στόχος της ΤΗΕ KOMPANY είναι να αναδείξει τη μοναδικότητα της νέας πλατφόρμας ΑΝΤ1+, που δημιουργήθηκε από Έλληνες για Έλληνες, καθώς και όλα τα επιμέρους assets της, που εκτός από τα ΑΝT1+ Originals, περιλαμβάνουν συλλογή από δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες και σειρές μεγάλων studio του εξωτερικού, πλούσιο περιεχόμενο για παιδιά, πρεμιέρες ελληνικών ταινιών που προβάλλονται αυτή τη στιγμή στις κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς και ξεχωριστά ντοκιμαντέρ, live συναυλίες και φυσικά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ΤV.

Ο Founder της ΤHE KOMPANY, Κώστας Τσολάκης, δήλωσε: «Η συνεργασία της THE KOMPANY με τη νέα streaming πλατφόρμα ANT1+, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που στόχο έχει να προσφέρει νέο, πρωτότυπο ελληνικό περιεχόμενο κατά αποκλειστικότητα με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού. Ακριβώς αυτό αναγνωρίσαμε εμείς ως πρόκληση, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας. Ευχαριστούμε την ομάδα του ANT1+ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και για την άκρως εποικοδομητική, δυναμική και παραγωγική συνεργασία που έχουμε».

#TheKompanygr