Close
Type at least 1 character to search
Back to top

The Kompany

Η THE KOMPANY διοργανωσε το απολυτο καλοκαιρινο party με αφορμη το λανσαρισμα της καλοκαιρινης συλλογης της PANDORA

A wall made by polaroid Live music Perfomance

 

 

 

Η THE KOMPANY διοργάνωσε το απόλυτο καλοκαιρινό party για λογαριασμό του brand PANDORA, με αφορμή το λανσάρισμα της καλοκαιρινής συλλογής. Το party πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 06 Ιουλίου 2022 στο Coyoacan Playa, το οποίο είχε διαμορφωθεί για τις ανάγκες της εκδήλωσης αποπνέοντας μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Το concept της εκδήλωσης που βασιζόταν στο μήνυμα της PANDORA #BetterTogether, υποστηρίχθηκε από interactive installations και διαφορετικές γωνιές με καλοκαιρινές πινελιές, που έδιναν απεριόριστες ευκαιρίες για social media προβολή του brand και της συλλογής. Εξαιρετικά σχόλια απέσπασε το experience wall, που δημιουργήθηκε με φωτογραφίες polaroid τις οποίες είχαν την ευκαιρία να βγάλουν οι ίδιοι οι παρευρισκόμενοι, δίνοντας μια ιδιαίτερη πινελιά. Το κέφι κορυφώθηκε με το live music show του αγαπημένου καλλιτέχνη και μουσικού παραγωγού Konstantinos Borek και της μπάντας του.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι των media, δημοσιογράφοι, celebrities, influencers & bloggers, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα συλλογή της PANDORA και να διασκεδάσουν με πολύ καλοκαιρινή διάθεση.

Συνεχίζοντας την πολυετή συνεργασία της με την PANDORA, η THE KOMPANY ανέλαβε τον στρατηγικό σχεδιασμό, την πλήρη διοργάνωση, αλλά και τη δημοσιότητα της εκδήλωσης, η οποία κατά γενική ομολογία εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους.